Mot - Håp - Tålmodighet

Mot - Håp - Tålmodighet
Varenr.
2468
Pris
kr 180,00 Eks. MVA

Kvantumsrabatt

Loading...

Yngre personer med demens og betydningen av hjelpemidler til kognitiv støtte i hverdagen.

 

Denne prosjektrapporten er resultatet av studien om yngre personer med demens og bruk, nytte og betydning av å få et teknisk hjelpemiddel. Studien var et delprosjekt under Demensplan 2015 (2009-2011).

Tittelen på prosjektrapporten, Mot – håp – tålmodighet, ble avklart under analysearbeidet. Deltakerne som samtykket til å være med i prosjektet, sa seg villige til å gå en vei sammen med prosjektmedarbeiderne, og delta i en dialog om bruk, nytte og betydning av et hjelpemiddel. De ville være med i prosjektet for å få sine behov og sin situasjon vurdert.

 

Forfatter(e)

Holthe, Torhild

Utdannet ergoterapeut 1986. Videreutdanning i Forebyggende og helsefremmende arbeid, sosiologi, prosjektledelse og Master of Science i ergoterapi. Godkjent ergoterapispesialist i eldres helse. Har klinisk erfaring fra demensutredning og alderspsykiatri. Arbeider ved Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse, der hun bl.a. har erfaring fra flere internasjonale prosjekter omkring bruk av teknologi i tilrettelegging av hverdagen for personer med demens. Har lang erfaring som underviser, rådgiver og veileder.